П О К А Н А Онлайн представяне на програмата „Еразъм за млади предприемачи“ – възможност за Вашия бизнес!

П О К А Н А

Онлайн представяне на

програмата „Еразъм за млади предприемачи“ – възможност за Вашия бизнес!,

26    октомври 2022 г. (сряда) от 15:00 ч.

 

Уважаеми госпожи и господа,

Българската търговско-промишлена палата и Хасковската търговско-промишлена палата отправят покана за участие в онлайн представяне на програмата „Еразъм за млади предприемачи“ – възможност за Вашия бизнес!, което ще се проведе на 26 октомври 2022 г. от 15:00 ч. (сряда) в платформата Zoom.

Програмата Еразъм за млади предприемачи осигурява съдействие на европейски предприемачи да придобият необходимите умения за стартиране и/или успешно управление на малък бизнес в Европа. 

Програмата е достъпна за нови и за опитни предприемачи. Като нов или начинаещ предприемач /с опит до 3 години/ можете да се възползвате от престой до 6 месеца в страната на предприемач – домакин, съвместна работа с него и обучениe на работното място в МСП, в участваща по програмата държава. Престоят се финансира от Европейската комисия. Това ще улесни успешното стартиране на бизнеса или укрепването на ново начинание.

Като предприемач-домакин /с опит над 3 години/ можете да се възползвате от нови идеи на мотивирани начинаещи предприемачи, които работят в същата сфера. Можете също така да се възползвате от достъпа до нови пазари, международно сътрудничество и потенциални възможности за работа с бизнес партньори в чужбина. Понастоящем програмата включва повече от 40 страни в своята схема за мобилност.

Събитието има за цел да представи процеса на кандидатстване, ползите за новите и за опитните предприемачи, съдействието, което БТПП предоставя като посредническа организация. Онлайн представянето е подходящо, както за хора без опит, но с идея за собствен бизнес, така и за млади предприемачи и такива, с богат опит и менторски умения, които имат желание да работят с млади и иновативни партньори.

Желаещите да вземат участие в онлайн събитието следва да се регистрират тук, в срок до 25 октомври 2022 г. Потвърдилите участие ще получат линк за платформата ZOOM.

При наличието на допълнителни въпроси може да се свързвате с Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg; към ХТПП на тел.: 038 661112 или e-mail: haskovocci@gmail.com