Покана за участие в Обучение по планиране на дестинация в периода 09-12 октомври 2017 г. в гр. Узункьопрю, Р. Турция

                  

 

                                                                                                                                                                                                               

До представители от туристическия бранш, туроператори и местни експерти по туризъм

ПОКАНА

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Хасковската търговско-промишлена палата кани представители на туристически агенции, туристически информационни центрове, собственици на хотели и ресторанти, неправителствени организации и местни експерти, работещи в сферата на туризма от област Хасково да вземат участие в Обучение по планиране на дестинация, което ще се проведе в периода 09-12 октомври 2017 г. в гр. Узункьопрю, Р. Турция.

Обучението се организира по проект с наименование: „Една дестинация две държави”, рег. № CB005.1.22.134 и договор за безвъзмездна финансова помощ № РД-02-29-40/20.03.2017 г. по Програма Интеррег за трансгранично сътрудничество България-Турция 2014-2020 CCI: 2014TC1615CB005.

Водещ партньор по проекта е Търговско-промишлена палата - Узункьопрю, Р. Турция,  а Хасковската търговско-промишлена палата, Р. България е партньор.

Целта на обучението е да повиши осведомеността на участниците относно планирането на дестинации в туризма, туристическите тенденции и стратегическото планиране на дестинации. Програма включва тридневен информационен семинар и еднодневно практическо обучение.

Пътуването е организирано с автобус. Разходите за пътни, нощувки и храна са за сметка на организаторите.

Вашето участие  или на представител от Вашата организация може да потвърдите, до 02.10.2017 г. (понеделник) на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

В обучението участие може да вземат 10 представители от целевите групи, като записването ще става по реда на получаване на потвържденията.

 

Допълнителна информация за програмата може да получите на тел: 038/ 66 11 12 – Катя Атанасова или Олга Стратиева.

 

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПП за трансгранично сътрудничество България-Турция.